Megrendelés, információk » +36209155158

Lépcsőházi bejárati ajtók

 Az olyan bejárati ajtó amelynél nem szempont a hőszigetelés, téves sok néven nevezik: panel ajtó, lépcsőházi ajtó, belső bejárat ajtó. Pedig egy ilyen ajtó egyszerűen csak beltéri bejárati ajtó, mely modern szép és biztonságos.

 A kereskedelmi forgalomban kapható dekor és CPL/HPL fóliás beltéri ajtók kivitelüknél fogva nem ideálisak olyan légterek elválasztására, amelyeknél a két légtér között jelentős hőkülönbség adódhat, mint például a fűtetlen garázs és a nappali szoba. A beltéri ajtó lapja szendvics szerkezetű, azaz amennyiben a külső oldala az ajtónak hidegebb, mint a belső oldala úgy az ilyen beltéri ajtók a fizikának engedelmeskedve a hűvösebb légtér felé meghajolhatnak.

 

 Az Imodifa Lépcsőházi bejárati ajtók színben és mintában megegyeznek a beltéri ajtókkal, ezáltal teljes harmóniába hozható a lakás többi ajtajával. Az Imodifa ajtók tömör szerkezetének köszönhetően jobban ellenáll a hőkülönbségeknek, így csak egy alumínium merevítést kellett építeni az ajtólapba. Az SFS bejárati ajtókra fejlesztett pántja és 3 ponton záródó zárszerkezet megfelelő biztonságot nyújt a külső behatások ellen. Lehetőség van üveges kialakításra is, ebben az esetben 2 vagy 3 rétegű hőszigetelő üveggel, vagy ragasztott biztonsági üveggel oldható meg.