Kétszárnyú ajtótípusok

Kétszárnyú síkba záródó ajtó

Előfordulnak az otthonokban olyan helyiségek, melyeknek falnyílásai szélesebbre vannak kialakítva, mint a szokványos méretű ajtóké. Ezekre a nyílásokra cégünk kínál kétszárnyú, beltéri ajtó megoldásokat szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben egyaránt. Ezek közül az egyik prémium minőségű ajtótípus az IMODIFA kétszárnyú síkba záródó ajtó, vagy más néven falc nélküli ajtó, amely lapja, a képen jól láható módon, az ajtó csukott állapotában tökéletesen belesimul a tokborítás síkjába.

Ennek a megoldásnak és a rejtett pántoknak köszönhetően elegáns és letisztult megjelenést kölcsönözhet otthonának. Az IMODIFA ajtólap belsejében elhelyezett fém merevítések biztosítják azt, hogy az ajtólap hosszú távon egyenes maradjon megfelelve egy luxus termék elvárásainak.

Kétszárnyú Falcos ajtó

Előfordulnak az otthonokban olyan helyiségek, melynek falnyílásai szélesebbre vannak kialakítva, mint a szokványos méretű ajtóké. Ezekre a nyílásokra cégünk kínál kétszárnyú, beltéri ajtó megoldásokat szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben egyaránt. Ezek közül az egyik a kétszárnyú falcos ajtó, melyet hagyományos ajtónak is nevezhetünk, hiszen hazánkban ez a legelterjedtebb ajtótípus. Az ilyen ajtók esetében a falra felfekvő borításra ütköznek fel az ajtólapok. Ismertetőjele, hogy az ajtólapok kb. 15 mm-el kiállnak a tok síkjából és azt külső pántok tartják.

Az IMODIFA prémium minőségű alapanyagokból készült ajtólapjainak súlya egyenként 35-40 kg, amit 4-4 pánt tart a helyén, ezzel téve az ajtót stabillá és biztonságossá. Minőségi ajtóink fontos ismertetőjegye a szilikon alapú gumira záródó ajtólap is, melynek fontos szerepe van a hatékonyabb hang és hőszigetelésben, valamint az ajtólap kellemes záródásához is hozzájárul. Ezek a tulajdonságok lényegesen hosszabb élettartamot biztosítanak termékeinknek és a nedvességgel szembeni ellenálló képességükkel is kiemelkednek a beltéri ajtók világából.

Kétszárnyú falsíkon futó tolóajtó
tok nélkül

Előfordulnak az otthonokban olyan helyiségek, melynek falnyílásai szélesebbre vannak kialakítva, mint a szokványos méretű ajtóké. Ezekre a nyílásokra cégünk kínál kétszárnyú, beltéri ajtó megoldásokat szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben egyaránt. Ezek közül az egyik a kétszárnyú falsíkon futó tolóajtó tok nélkül. Ahogy a képen is látható, a kétszárnyú, falsíkon futó tolóajtóink tok nélküli változata a legegyszerűbb megoldást nyújtja, ha nincs hely a lakásban, nyíló ajtók számára. Néhány feltételnek azonban teljesülnie kell az egyedi, modern beltéri ajtók beépítéséhez.

Az egyik, hogy a falnyílás mellett mindkét oldalon legyen annyi hely, hogy az ajtókat eltolhassuk. A másik, hogy a káva, azaz a falnak az az éle, amit ebben az esetben tok nem takar, legyen levakolva, gipszkartonozva, festve, hiszen tok nélkül ez a rész jól látható lesz. Amennyiben ez a két feltétel teljesül, úgy nincs akadálya, hogy 3D deep mintájú, modern beltéri ajtók kerüljenek otthonába. Az ajtólapok függesztett kialakítása miatt nincs szükség alsó, csak felső sínre. Az IMODIFA kétszárnyú falsíkon futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú, csendes és megbízható működést.

Kétszárnyú falsíkon futó tolóajtó tokkal

Előfordulnak az otthonokban olyan helyiségek, melynek falnyílásai szélesebbre vannak kialakítva, mint a szokványos méretű ajtóké. Ezekre a nyílásokra cégünk kínál kétszárnyú, beltéri ajtó megoldásokat szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben egyaránt. Ezek közül az egyik a 3D marású kétszárnyú falsíkon futó tolóajtó tokkal. Ezt a modern beltéri ajtó megoldást azoknak ajánljuk, akik sokszor nyitva hagyják a helyiségeket elválasztó, hagyományosan nyíló beltéri ajtókat, ezzel szűkítve a kihasználható tereket.

Az IMODIFA falsíkon futó tolóajtói tokkal legalább olyan látványosak, mint tok nélküli változatuk. Ebben az esetben nincs szükség a falnyílás gipszkartonázására és festésére, hiszen itt a tok kitakarja a kávát. Fontos feltétel azonban, hogy a falnyílás mellett legyen elegendő szabad falfelület mindkét irányba, melyre rátolhatóak a minőségi beltéri ajtólapok. Az IMODIFA kétszárnyú falsíkon futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú csendes és megbízható működést.

Kétszárnyú falba futó tolóajtó tokkal

Előfordulnak az otthonokban olyan helyiségek, melynek falnyílásai szélesebbre vannak kialakítva, mint a szokványos méretű ajtóké. Ezekre a nyílásokra cégünk kínál kétszárnyú, beltéri ajtó megoldásokat szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben egyaránt. Ezek közül az egyik a 3D marású kétszárnyú falba futó tolóajtó tokkal. Ezt a modern beltéri ajtó megoldást azoknak ajánljuk, akik sokszor nyitva hagyják a helyiségeket elválasztó, hagyományosan nyíló beltéri ajtókat, ezzel szűkítve a kihasználható tereket.

Ennek az ajtótípusnak a legnagyobb előnye a falsíkon futó verzióval szemben, hogy egyik falsíkot sem foglalják el az ajtólapok, mivel azok a két párhuzamosan megépített fal közé tolódnak. A mindkét falra felhelyezett tok esztétikus és modern látványt kölcsönöz otthonának. Az IMODIFA kétszárnyú falba futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú, csendes és megbízható működést.

ÚJ KORSZAK

Kérdéseivel keressen az alábbi számon:

+36 70 270 5344