Megrendelés, információk » +36209155158

Beltéri ajtók barkácsáruházból

Manapság sajnos az az egyik legtöbbet hallott indok a vásárlóktól, hogy az általuk kiválasztott beltéri ajtók más üzletben kevesebbe kerülnek. Természetesen ez az esetek nagyjából 90%-ában egyáltalán nem igaz, hiszen a legtöbb esetben még csak véletlenül sem ugyanazt a két terméket hasonlítják össze az emberek. Egy laikus vásárló számára sajnos a beltéri ajtók ugyanolyan, ezért ár szerint hasonlítják őket össze, és ezek alapján is ítéli meg a terméket. Ez a hozzáállás viszont rendkívül rossz, ilyenkor érdemesebb egy szakember véleményét kikérni, hiszen a beltéri ajtók rendkívül fontos elemei a lakóhelyiségnek. A probléma miatt könnyen felmerülhet a kérdés, hogy vajon valóban egyáltalán nem látszik, hogy az általunk forgalmazott beltéri ajtók minősége egyáltalán nem egyezik meg a barkácsáruházakban található beltéri ajtók minőségével?

beltéri ajtók áruházból 1

Éppen ezért egy barkácsáruház meglátogatása során, amely egyértelműen olcsóbb beltéri ajtókat árul, igyekeztünk tapasztalatokat gyűjteni. Érdekes dolog lehet megtudni, hogy miért mennek inkább egy ilyen helyre beltéri ajtókat vásárolni, mint sem hozzánk. A tapasztalatok szerint a nyílászáróosztályon értékesítőt egyáltalán nem lehetett találni, így a beltéri ajtók bármilyen részletéről sem lehetett megkérdezni, tehát a vásárló egyértelműen tudatlan maradhat egy ilyen helyen. A beltéri ajtók falpanelbe vannak beépítve a legtöbb esetben, amolyan élethű kinézetet kölcsönözve az egésznek. A szerelés minősége miatt a beltéri ajtók látványvilága is hagyott néhány kívánnivalót maga után. Hiányoztak takarólécek, voltak lötyögő kilincsek is vagy éppen szétnyíló illesztések. Nehéz elhinni, hogy egy vásárló ezeket a hibákat nem veszi észre.

A barkácsáruházakban a beltéri ajtók között nem igazán lehet olyat találni, amelyen valamilyen sérülést ne lehetne találni. Akár olyat is lehet találni, amelyen tenyérnyi nagyságú hiba van, például a dekorfelület hiánya. Volt olyan üvegajtó is, amelynek pántja elgörbült, maga az ajtó pedig megereszkedett, mert a pánt nem volt megfelelő teherbírású, tehát a műszaki megoldások is rendkívül le vannak egyszerűsítve az ilyen beltéri ajtók esetében.

beltéri ajtók áruházból 2

A legtöbben biztosan hallottak már az utólag szerelhető beltéri ajtókról, amelyeket a mindenki által ismert PUR habbal szoktak rögzíteni, a barkácsáruházban pedig a falszerkezethez néhány dübellel rögzítették oda. Az árak pedig direkt zavaró módon vannak feltüntetve, külön a takaróléc ára, külön a keresztdarab ára, külön a tokálló ára és külön az ajtótoké. Ezeket a dolgokat egészen biztosan sokan észre se veszik, vagy fel se fogják hirtelen. A beltéri ajtók néhány részletét persze táblákról le lehet olvasni, de mégis jobb egy szakembert megkérdezni a dolgokról. Különösen azért, mert a táblán sok esetben félrevezető, szakmailag hibás és téves adatok vannak megadva.