Megrendelés, információk » +36209155158

Hangszigetelt beltéri ajtók

 Sok olyan helyzet adódhat az emberek életében, amikor hasznosak lehetnek a hangszigetelt beltéri ajtók, hiszen el szeretnénk kerülni a kellemetlenségeket, a kihallatszódó zajokat, hangokat, beszélgetéseket. Nem fontos lemondani bármilyen szórakozásról és a teljes körű életről csak a szomszédok miatt, csak azért, hogy megmaradjon a jó viszony, válasszon Ön is egyet a hangszigetelt beltéri ajtók közül és ezzel több problémája nem lesz!

hangszigetelt beltéri ajtók

 Természetesen mindenki szereti az életet, a házibulikat, amelyek nagy zajjal járnak, valamint persze egy filmnézés a házimozi dübörgésével, vagy egy családi veszekedés a kiabálással. A hangszigetelt beltéri ajtók ezekre a problémákra azonnali és tökéletes megoldást tudnak nyújtani. Persze azt előre el kell dönteni, hogy teljesen zajmentes környezetet szeretne-e valaki varázsolni, mint például egy rádió stúdiójának esetében, vagy csak szereti a filmeket és a zenéket hangosan hallgatni, vagy netán a társasház és panelház esetében a folyosóról beszűrődő zajokat és beszélgetéseket nem szeretné hallgatni. Emiatt mindenféle decibelre optimalizált hangszigetelt beltéri ajtók léteznek a piacon. A hangszigetelt beltéri ajtók kaphatók egyedi változatokban is, hogy alkalmazkodhasson a termék minden igényéhez. 

 Legtöbb esetben a hangszigetelt beltéri ajtók a stúdiók, rendelőintézetek, dolgozószobák és gyerekszobák esetében a legjobbak. A beltéri ajtók hangszigetelő képességén többfajta módon lehet javítani. A legfontosabb és elsődleges szempont a hangszigetelt beltéri ajtók esetében, hogy rendelkezzenek a beltéri ajtók küszöbbel, hiszen olyanok a küszöb nélküli beltéri ajtók, mintha teljesen nyitva lennének, tehát semmilyen zajt és hangot nem gátolnak meg terjedésükben. Napjainkban, a modern világban viszont faküszöböt már szinte senki nem szeretne alkalmazni, ezért kizárólag az automata küszöb lehet a legoptimálisabb választás, amely a zaj ellen meglehetősen hatásos és még olcsó is. Gondolkozni lehet akár faforgács vagy parafa szendvics betétekben is a hangszigetelés céljából, viszont a beltéri ajtók árát ezek rendkívül érzékenyen tudják érinteni, főleg, hogy a kívánt hangszigetelési értéket akár jelentősen túl is léphetjük vele, akkor pedig ablakon kidobott pénzről beszélgetünk. Sok esetben a pénztárcának is tetsző megoldás a lenrost vagy a faforgács betét szokott lenni.