Megrendelés, információk » +36209155158

Vasalatok

Pántok

 

Fémtáskás pánt

Falcos ajtóinkat 3db Cemom fémtáskás ajtópánttal szereljük. Fontos megjegyeznünk, hogy bár a piacon kapható hasonló kinézetű pántok közül kapható olcsóbb változat, az Imodifa beltéri ajtókba műanyag csapos pántokat szerelünk, mivel ezek kevésbé kopnak meg tartós használat során.

 

SFS Cab-R, félig rejtett pánt

180°-os nyitási szög, esztétikus A pánt 180°-os nyitási szöggel rendelkezik, könnyen és gazdaságosan alkalmazható termék, mely alkalmas jobbos és balos ajtókhoz egyaránt. Az ajtólap- beállításokat akár beépített állapotban egy imbuszkulcs segítségével elvégezhetjük.

SFS W-Tec 3D, az új designpánt

A W-Tec 3D designpánt, melyet használhatunk tömörfa toknál, utólag szerelhető toknál és fémtoknál egyaránt. A pántcsalád beépítése nagyon egyszerű, a tokon és az ajtólapon egyaránt használható marósablon segíti a pánthely pontos kialakítását.

A beépített ajtó beállítását egyetlen ember is elvégezheti, a vasalat független, mechanikus állítási rendszere magasságban ± 3 mm, oldalirányban +3/-2 mm, tömítés irányában ± 1 mm után állítást tesz lehetővé. A pánt az ajtó súlyától függően két méretben kapható, 40 kg-tól egészen 100 kg tömegű ajtókig használhatók.

A W-Tec 3D vasalatoknál a 7 rögzített forgási tengely körüli működés biztosítja az ajtó kimagasló stabilitását, a tesztelés során 200 000 forgási ciklust hajtottak végre 100 kg súlyú ajtóra szerelve. A vizsgálat végén semmilyen jellegű kopás nem volt kimutatható a pánt esetében. Az esztétikus megjelenéséről az ajtó nyitott állapotában a háromféle színben kapható takarósapkák gondoskodnak.