Tapétaajtó

VAKOLT TAPÉTAAJTÓ

Vakolt tapéta ajtónak nevezzük azokat a beltéri ajtókat, ahol az ajtó borítása, amit a köznyelvben ajtókeretnek nevezünk, teljesen el van rejtve, így csak az ajtólap látszik. Csukott állapotban az Imodifa modern 3D marásos ajtólapja, amit lehet 2D marással is kérni, teljesen a fal síkjában helyezkedik el.

Habár ezeket az ajtókat is utólag szerelhető tokkal gyártjuk, mégis szükség van egy kevés, utólagos festő munkára, hogy a fal síkja egybe legyen dolgozva a beépített ajtó lapjával. Ez az ajtó megoldás kizárólag síkba záródó ajtó verzióban kérhető.

Süllyesztett borítású tapétaajtó

Lehetőség van olyan ajtót választani az IMODIFA különleges beltéri ajtó megoldásai közül, ahol az ajtó a tokszerkezettel együtt teljesen a fal síkba van beépítve. Ehhez a megoldáshoz szükség van előre beépített szerkezetre, amit még a festő az ajtó beszerelése előtt a fal síkjával összedolgoz.

Az így kapott látvány az ajtóknak egy rendkívül modern és különleges látványt kölcsönöz. Ez az ajtó megoldás kizárólag síkba záródó ajtó verzióban kérhető.

ÚJ KORSZAK

Kérdéseivel keressen az alábbi számon:

+36 70 270 5344