Tolóajtók

FALSÍKON FUTÓ TOLÓAJTÓ TOK NÉLKÜL

Kis lakások modern ajtója

Ahogy a képen is látható, falsíkon futó tolóajtóink tok nélküli változata a legegyszerűbb megoldást nyújtja, ha nincs hely a lakásban, nyíló ajtók számára. Néhány feltételnek azonban teljesülnie kell az egyedi, modern beltéri ajtók beépítéséhez. Az egyik, hogy a falnyílás mellett legyen annyi hely, hogy az ajtót eltolhassuk.

A másik, hogy a káva, azaz a falnak az az éle, amit ebben az esetben tok nem takar, legyen levakolva, gipszkartonozva, festve, hiszen tok nélkül ez a rész jól látható lesz. Amennyiben ez a két feltétel teljesül, úgy nincs akadálya, hogy 3D deep mintájú, modern beltéri ajtók kerüljenek otthonába. Az ajtólap függesztett kialakítás miatt nincs szükség alsó, csak felső sínre. Az IMODIFA falsíkon futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú, csendes és megbízható működést.

Falsíkon futó tolóajtó tokkal

Ezt a modern beltéri ajtó megoldást a kis hellyel rendelkezőknek ajánljuk, de kedvelik az olyan megrendelők is, akik sokszor nyitva hagyják a helyiségeket elválasztó, hagyományosan nyíló beltéri ajtókat, ezzel szűkítve a kihasználható teret. Az IMODIFA falsíkon futó tolóajtói tokkal legalább olyan látványosak, mint tok nélküli változatuk.

Ebben az esetben nincs szükség a falnyílás gipszkartonázására és festésére, hiszen itt a tok kitakarja a kávát. Fontos feltétel azonban, hogy a falnyílás mellett legyen elegendő szabad falfelület, melyre rátolható a minőségi beltéri ajtó. Az IMODIFA falsíkon futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú csendes és megbízható működést.

falba FUTÓ TOLÓAJTÓ TOKkal

A falba futó tolóajtó legnagyobb előnye a falsíkon futó verzióval szemben, hogy egyik falsíkot sem foglalja el, mivel az ajtólap a két párhuzamosan megépített fal közé tolódik.

A mindkét falra felhelyezett tok esztétikus és modern látványt kölcsönöz otthonának. Az IMODIFA falba futó tolóajtói csapágyozott görgőkkel vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú, csendes és megbízható működést.

ÚJ KORSZAK

Kérdéseivel keressen az alábbi számon:

+36 70 270 5344