Megrendelés, információk » +36209155158

A Termotthon Kft - az Imodifa beltéri ajtók kizárólagos gyártója, viszonteladóinak, ügyfeleinek és vásárlóiknak az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

  • Ingyenes felmérés: Az ország területén belül - igény esetén - a felmérés helyéhez legközelebbi partnerünk ingyenes szakszerű és mindenre kiterjedő tájékoztatást ad az érdeklődőnek, illetve az előzetes árajánlat elfogadása esetén egy helyszíni bejárás során a végleges méretek birtokában elkészíti a megrendelőlapot. Az ajtók gyártása a viszonteladó által megadott paraméterekkel kerülnek legyártásra, az esetleges felmérési hibákért a felelősség így nem az ügyfelet terheli. Amennyiben az ügyfél szeretné felmérni, beépíteni az ajtókat, a gyártó szakmai segítséget ad mind a felmérés és a beépítés módjáról és a szükséges elemekről, viszont a mérethibákból eredő károkért a felelősség az ügyfelet terhelik.

 

 

 

 

 

  • Belföldi szállítás: Az megrendelt termék elkészülésekor a gyártó értesíti a megrendelőt, hogy a termék a minőségi ellenőrzésen átesett, szakszerűen becsomagolva, szállításra vár. A termék szállítása kellő odafigyelést igényel, ami a szállító feladata. Igény esetén a gyártó megszervezi az ajtók adott címre szállítását is. A szállítás során keletkező kár a szállítást végző, vagy az őt felügyelő személyt, céget terheli. Az átvételkor a csomagolás sérülésmentességéről az átvevőnek meg kell győződni, sérülés esetén ezt a gyártó felé azonnal jelezni kell, illetve a szállítóval jegyzőkönyvet kell felvenni. Ha a csomagolás sértetlen, de a termék sérült, fényképpel kell dokumentálni a hibát, amit a gyártó lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül orvosol, vagy a hiba elhárítására instrukciókat ad.

 

 

  • Beépítés: A gyártó igény szerint beszerelést is vállal. A beépítéshez külsős cég vagy viszonteladó segítségét veszi igénybe. Az beépítésből eredő meghibásodás vagy sérülésből eredő kár a beépítő partnert terheli.

 

 

 

 

 

 

 

  • Egyedi ajtó tervezés: az árlistában megjelölt díj ellenében vállaljuk egyedi ajtó tervezését . Ez lehet egyedi minta, vagy szerkezeti megoldás is. A tervezés során egy műszaki rajz és egy látványterv is készül, amit a megrendelő rendelkezésére bocsájtunk egy árajánlattal együtt. Megrendelés esetén a tervezési díjat elengedjük.